O udruzi

01.05.2023.

Najava: ZADAR OPEN #2 - Vadym Bondar

Drugo izdanje međunarodnog kviza Zadar Open igra se od 26. svibnja do 11. lipnja 2023. godine.

Najava: ZADAR OPEN #2 - Vadym Bondar
Drugo izdanje međunarodnog kviza Zadar Open igra se od 26. svibnja do 11. lipnja 2023. godine. Autor seta je jedan od najboljih svjetskih sastavljača, ukrajinski kvizmaster Vadym Bondar.


Kviz se sastoji od 220 pitanja, s 11 kategorija po 20 pitanja podijeljenih u dva seta - prvi u kojem se nalaze kategorije Umjetnost, Glazba & Scena, Književnost, Filmovi & Serije, Povijest i Lifestyle i koji se igra u 60 minuta te drugi u kojem se nalaze kategorije Svijet, Zabava, Priroda, Sport i Društvo koji se igra u 50 minuta. Rezultati svih kategorija zbrajaju se da bi se dobio ukupan rezultat kviza, a po tri najbolja igrača u ukupnom poretku te pobjednici kategorija bit će nagrađeni. Tijekom cijelog perioda odigravanja, pristigli rezultati bit će dostupni u tablici na web-stranici. Donacija iznosi 5 eura po igraču. Dio iznosa namijenjen je organizaciji Memorijala Mirka Miočića na kojem će se 16. rujna 2023. godine dodijeliti nagrade najboljima.


Želite igrati kviz, a u vašem gradu nije organizirano igranje? Na sljedećem se linku možete prijaviti za organizaciju ili za igranje preko Zoom-a i Open-Quiz platforme!

PRIJAVI ME!



Tagovi