O udruzi

26.11.2022.

Najava: Kvizdarije #403 - Darko Bačić

Treće kolo četvrte sezone individualnog kviza Kvizdarije igra se od 25. studenog 2022. godine

Najava: Kvizdarije #403 - Darko Bačić
Treće kolo četvrte sezone najvećega zadarskog individualnog kviza Kvizdarije sastavlja Darko Bačić. Kviz se igra od petka, 25. studenog 2022. godine. 
Kviz se sastoji od 121 pitanja, podijeljenih u 11 kategorija po 11 pitanja, sveukupnog trajanja 60 minuta. Rezultati svih kategorija zbrajaju se da bi se dobio ukupan rezultat kola, dok se pojedinačni rezultat svake kategorije također bilježi. Po tri najbolja igrača iz svake kategorije, kao i tri najbolja u ukupnom rezultatu (pri čemu se gleda osam od 11 mogućih kola), bit će proglašena na sedmom izdanju Memorijala Mirka Miočića u Zadru, na kojem će im biti uručena nagrada. U posebnoj kategoriji nagrađivat će se i najbolji kvizaš koji će do 1. listopada 2023. godine navršiti 23 godine. Donacija iznosi 25 kuna po igraču. Dio iznosa namijenjen je organizaciji Memorijala Mirka Miočića.


Prijave za kviz u kvizaške grupe gradova i kod proktora (sve navedeno na linku ispod). Osim toga, nudimo mogućnost igranja i preko Zooma (svi termini navedeni su na linku ispod).

POPIS GRADOVA

ZOOM TERMINI!