O udruzi

26.10.2022.

kviZDing!

Prvi ciklus novog natjecanja iz radionice KviZD-a započinje u ponedjeljak, 31. listopada 2022. godine

kviZDing!

Na tragu KviZD-ove ljetne lige koja je doživjela dobre kritike i veliku brojnost, predstavljamo novo natjecanje - kviZDing! Radi se o individualnom natjecanju u kojem vas očekuju dnevni setovi, specijalistički kvizovi i standardni individualci. Natjecanje se igra preko Google obrazaca (dnevni setovi), Zooma i Open-Quiz platofrme (specijalistički i kvalifikacijski kvizovi). Prvi ciklus počinje u ponedjeljak, 31. listopada 2022. godine. Setovi pitanja neće biti objavljeni na stranici te je jedini način za igranje prijava preko obrasca - PRIJAVI ME!


Kako to izgleda?

Od ponedjeljka do petka, u 00:00 na mail ćete dobiti set od 11 pitanja koja trebate odigrati unutar toga dana. Set će se sastojati od po jednog pitanja iz svake KviZD-ove kategorije - Umjetnost, Glazba i Scena, Književnost, Filmovi i serije, Povijest, Lifestyle, Svijet, Zabava, Priroda, Sport, Društvo - poredanih težinski od lakšeg prema težem.

Svaki drugi vikend (u nekoliko dostupnih termina), preko Zoom-a i Open-Quiz platforme igrat će se specijalistički kvizovi iz prethodno spomenutih kategorija (točno navedenim redoslijedom). Svaki specijalistički kviz bit će sastavljen od 55 pitanja.*

Svaki peti tjedan očekuje vas kvalifikacijski kviz od 110 pitanja kojim će se odrediti prelazak iz niže divizije u višu (ili obrnuto). Kviz se igra preko Zoom-a i Open-Quiz platforme.* Broj divizija ovisit će o broju igrača.


CIJENA


Ukupna cijena natjecanja je 75 kuna, tj. 10 eura (od 1. siječnja 2023. godine) mjesečno te za to dobijete otprilike 400 pitanja. Sva pitanja će po odigravanju (na tjednoj bazi) biti poslana na mail u PDF i Anki formatima.

U slučaju da želite odigrati samo specijalističke kvizove - cijena jednog je 15 kuna tj. 2 eura (od 1. siječnja 2023. godine).


* u slučaju da niste u mogućnosti odigrati u predloženim terminima, pitanja ćete svakako dobiti na mail

** u slučaju da niste u mogućnosti odigrati u predloženim terminima, pitanja ćete svakako dobiti na mail, ali ćete ovisiti o drugim rezultatima