O udruzi

26.10.2022.

kviZDing!

Peti ciklus novog natjecanja iz radionice KviZD-a započinje u ponedjeljak, 27. ožujka 2023. godine

kviZDing!

Na tragu KviZD-ove ljetne lige koja je doživjela dobre kritike i veliku brojnost, predstavljamo novo natjecanje - kviZDing! Radi se o individualnom natjecanju u kojem vas očekuju dnevni setovi, specijalistički kvizovi i standardni individualci. Natjecanje se igra preko Google obrazaca (dnevni setovi), Zooma i Open-Quiz platofrme (specijalistički i kvalifikacijski kvizovi). Peti ciklus počinje u ponedjeljak, 27. ožujka 2023. godine. Setovi pitanja neće biti objavljeni na stranici te je jedini način za igranje prijava preko obrasca - PRIJAVI ME!


Kako to izgleda?

Od ponedjeljka do petka, u 00:00 na mail ćete dobiti set od 11 pitanja koja trebate odigrati unutar toga dana. Set će se sastojati od po jednog pitanja iz svake KviZD-ove kategorije - Umjetnost, Glazba i Scena, Književnost, Filmovi i serije, Povijest, Lifestyle, Svijet, Zabava, Priroda, Sport, Društvo - poredanih težinski od lakšeg prema težem.

Svaki drugi vikend (u nekoliko dostupnih termina), preko Zoom-a i Open-Quiz platforme igrat će se specijalistički kvizovi iz prethodno spomenutih kategorija (točno navedenim redoslijedom). Svaki specijalistički kviz bit će sastavljen od 55 pitanja.*

Svaki peti tjedan očekuje vas kvalifikacijski kviz od 100 pitanja kojim će se odrediti prelazak iz niže divizije u višu (ili obrnuto). Kviz se igra preko Zoom-a i Open-Quiz platforme.* Broj divizija ovisit će o broju igrača.


CIJENA

Ukupna cijena natjecanja je 10 eura mjesečno te za to dobijete otprilike 400 pitanja. Sva pitanja će po odigravanju (na tjednoj bazi) biti poslana na mail u PDF i Anki formatima.

U slučaju da želite odigrati samo specijalističke kvizove - cijena jednog je 2 eura.


* u slučaju da niste u mogućnosti odigrati u predloženim terminima, pitanja ćete svakako dobiti na mail

** u slučaju da niste u mogućnosti odigrati u predloženim terminima, pitanja ćete svakako dobiti na mail, ali ćete ovisiti o drugim rezultatima


CIKLUS TRAJANJE POBJEDNIK
1. 31.10. - 4.12.2022. Lovro Jurišić
2. 5.12.2022. - 8.1.2023. Ivan Jurić
3. 9.1. - 19.2.2023. Šime Gverić
4. 20.2. - 26.3.2023. Šime Gverić
5. 27.3. - 


TEMATSKI UMJETNOST GLAZBA & SCENA KNJIŽEVNOST FILMOVI I SERIJE POVIJEST LIFESTYLE SVIJET ZABAVA PRIRODA SPORT DRUŠTVO
#1 Šime Gverić Lovro Jurišić Ivica Brtan Jurica Benčik Tomislav Bartolović; Ivan Jurić





Tagovi